Kosmetika Yves Rocher vás omladí už po čtyřech týdnech

06.09.2021 | Krása a móda

Máte rádi přírodu a všechny její úžasné rozmanitosti? Pak by vás i vaši pleť mohla oslovit řada Elixir Botanique od společnosti Yves Rocher, která omlazuje, regeneruje a hydratuje ekologickým způsobem. Přihlaste se do našeho testování a dopřejte si luxus šetrné kosmetiky!

Může jít krása ruku v ruce s ekologií? Možná to vypadá jako těžký oříšek, ale Yves Rocher dokazuje, že možné je všechno. Tato společnost již 60 let objevuje svět přírody, v jejímž bohatství hledá a nachází řešení každičké kosmetické nedokonalosti, která trápí nejen ženy, ale i muže.

V souladu s tím, co je třeba chránit

K tomu využívá rostliny, jež si sama pěstuje na 60 hektarech polí, a to ve francouzské obci La Gacilly. Zbytek ingrediencí pochází od pěstitelů z celého světa, ovšem pouze od těch, kteří stejně jako společnost Yves Rocher ctí přírodní zákony a zaručují obnovitelnost zdrojů. Výsledkem je čistá a výživou nabitá kosmetika, jež je šetrná nejen k pleti, přičemž respektuje všechny její potřeby, ale i k životnímu prostředí.

Buďte s námi eko!

Je vám taková filozofie sympatická? Zkuste ji z myšlenek přesunout přímo na svou tvář. Vždyť testování produktů Yves Rocher právě začíná! Pro 30 testerek připravujeme balíček, v němž jsou hned čtyři zkrášlující produkty. A protože testování je malý křest ohněm, bylo by fajn, kdyby tyto přípravky okusil někdo od 20 do 50 let, kdo žije ve větším městě. Smog, prach, nečistoty i výfukové plyny každý den vystavují pokožku velké zátěži a způsobují její předčasné stárnutí. Tato kosmetická řada od Yves Rocher je detoxikační, tudíž se o jejích schopnostech nejlépe přesvědčíte v těch nejtěžších podmínkách. Co všechno je ve hře?

Denní regenerační péče pro zachování pružnosti

Detoxikační kúry jsou alfou i omegou krásy. Všechny škodliviny, jež na vás během dne zákeřně útočí, bojkotují tvorbu kolagenu, který zpomaluje tvorbu vrásek a zachovává pleť pružnou, elastickou, zářivou a sametově hebkou. K důkladné očistě se báječně hodí Denní regenerační péče pro zachování pružnosti - kůži hloubkově čistí, hydratuje, vyživuje a hlavně chrání před nepříznivými vlivy. S každým jeho nanesením jdete vstříc mladistvé vizáži, díky níž se budete cítit vitálně a sebevědomě. Mimochodem, s pomocí tohoto produktu se jemných vrásek zbavíte již po měsíci! Cena je 990 Kč.

Posilující a ochranné sérum k ještě rychlejší regeneraci

Abyste si ochranu před toxiny a volnými radikály pojistili ještě víc, zahrňte do běžné denní péče i Posilující a ochranné sérum. Díky přírodním výtažkům z ekologicky pěstovaných rostlin, jež se mohou pochlubit vysokým podílem antioxidantů, zesiluje regeneraci i odolnost pokožky, která pak snáze odolává vnějším nečistotám i stresu. Hodnota tohoto produktu je 990 Kč. Možná vás teď napadá, že o kůži je třeba pečovat i po západu slunce. A máte pravdu. Představujeme vám tedy další produkt, který se vám jistě zalíbí.

Intenzivní noční péče

Pro pleť vystavenou stresu i aktivnímu způsobu života je vhodná i noční péče s názvem Intenzivní noční péče. Dodá potřebnou a nepostradatelnou hydrataci, zatímco podpoří pružnost i obnovu kožních buněk. Udělá to ale tím nejšetrnějším způsobem, a to tak, aby pokožka mohla dýchat a řádně se regenerovat. Jeho cena je 990 Kč. Ani další kosmetická zbraň u vás rozhodně nebude ležet ladem!

Rozjasňující roll-on na okolí očí

Říká se, že jeden pohled vydá za tisíc slov a oči jsou oknem do duše. Jenže co když se kolem nich začínají dělat vrásky, které přitahují nežádoucí pozornost? I na tenhle problém má Yves Rocher řešení! Je jím Rozjasňující roll-on, který se vejde i do té nejmenší kosmetické taštičky. Jeho hlavní předností však není skladná velikost, ale to, že viditelně redukuje vrásky již po čtyřech týdnech pravidelné aplikace. A stejně jako kolegové ze zelené řady Elixir Botanique chrání pleť před poškozením, jež nese odpovědnost předčasnou tvorbu kožních prohlubní. Cena je 590 Kč.

Další informace najdete na stránkách www.yves-rocher.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat